Skrivare, kontorsmaskiner och kassaregister, alltid full service och support!

Service & support

Driftsäkerhet och lönsamhet

Vår målsättning är inte att uppfylla dina förväntningar, det är att överträffa dem alla!

Hur företag av alla storlekar och i olika branscher väljer att använda sin kontorsutrustning för dokumenthantering varierar förstås från fall till fall beroende på företagets egna behov och verksamheten det bedriver. Faktum är dock att det är en oerhört viktig utrustning för företaget oavsett dess storlek eller inriktning. I dagens snabba samhälle räcker det inte långt med att bara leverera en kopiator eller en skrivare.

Vi anser att detta bara är en liten del av arbetet och endast en början på ett framtida åtagande i sin helhet från vår sida. Vi på Cashprint strävar alltid efter förmågan att kunna motsvara högt ställda krav, förväntningar och önskemål utifrån varje enskild kunds särskilda önskemål. En viktig del i vårt arbete, efter många års erfarenhet i branschen, är att leverera standardlösningar men också att skräddarsy speciella lösningar efter varje kunds behov och förväntan på och kring sin utrustning.

Vårt breda utbud
Som några exempel ur vårt tjänsteutbud kan vi nämna följande:
• Service och support gällande samtliga kontorsmaskiner och kassaregister i vårt utbud,
• Installation och utbildning av ovan nämnda maskiner 
Finansiering, behovsanalys och kostnadskalkyl.
Försäljning av förbrukningsmaterial så som toner, papper och efter behandling

Vår målsättning 
Cashprint vill leva upp till begreppet service genom att ständigt överträffa kundens förväntan. Vår strävan efter glada och nöjda kunder är vårt viktigaste ändamål och vårt företags givna motto.

100% NÖJDA KUNDER - KONTAKTA OSS DU OCKSÅ!


Vårt åtagande

Hur företag eller organisationer använder, vill använda eller bör använda sin utrustning för dokumenthantering  och kassasystem varierar från fall till fall. En sak som är säker är dock att idag räcker det inte med att leverera en kopiator, skrivare eller kassaregister det är bara början på det totala åtagandet.

» Kontakta oss / Information

Vintergatan 16  |  591 32 Motala
info@cashprint.se

Gå till vår sitemap >>

» Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 09:00-17:00

» Kort om Cashprint AB

Cashprint vill göra allt för att motsvara högt ställda krav, förväntningar och önskemål. Vi på Cashprint har bred erfarenhet av kontorsmaskiner och kassaregister, både av att leverera standardlösningar och av att skräddarsy efter kundens behov.

Försäljning av multifunktionsskrivare, kassaregister och kontorsmaskiner i Motala, Borensberg, Boxholm, Vadstena, Mjölby, Ödeshög och Östergötland