Skrivare, kontorsmaskiner och kassaregister, alltid full service och support!

Skrivare för kontor och företag

Sveriges största leverantör på begagnat

Vi levererar nyservade och driftsäkra multifunktionsskrivare

Vi är Sveriges största levarantör av begagnade multifunktionsskrivare. Vi riktar oss till kollegor i branschen och till dig som slutkund.

Varför köpa begagnat?
Totalkostnaden kan sänkas i jämförelse med en helt ny skrivare. Vi levererar våra skrivare genomgångna och vill ni ha ett serviceavtal ordnar vi det!

Vi kan skrivare

De senaste åren har inneburit en närmast explosionartad utveckling inom samtliga produktlinjer. 

I samband med den digitala teknikens genomslag har valfriheten och variationsmöjligheterna ökat dramatiskt, vilket innebär såväl rationella som ekonomiska vinster.

Våra högteknologiska produkter är skapade uteslutande för att underlätta för dig i ditt dagliga arbete.

Hos oss finner du lösningarna för de många behov som finns på ett modernt kontor idag. Det kan handla om att få ut en färgutskrift i god tid innan deadline eller att skapa färdiga broschyrer för reklamkampanjen, eller helt enkelt att skanna in ett pappersdokument i ett arkivsystem.

100% NÖJDA KUNDER - KONTAKTA OSS DU OCKSÅ!


Vårt åtagande

Hur företag eller organisationer använder, vill använda eller bör använda sin utrustning för dokumenthantering  och kassasystem varierar från fall till fall. En sak som är säker är dock att idag räcker det inte med att leverera en kopiator, skrivare eller kassaregister det är bara början på det totala åtagandet.

» Kontakta oss / Information

Vintergatan 16  |  591 32 Motala
info@cashprint.se

Gå till vår sitemap >>

» Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 09:00-17:00

» Kort om Cashprint AB

Cashprint vill göra allt för att motsvara högt ställda krav, förväntningar och önskemål. Vi på Cashprint har bred erfarenhet av kontorsmaskiner och kassaregister, både av att leverera standardlösningar och av att skräddarsy efter kundens behov.

Försäljning av multifunktionsskrivare, kassaregister och kontorsmaskiner i Motala, Borensberg, Boxholm, Vadstena, Mjölby, Ödeshög och Östergötland