Skrivare, kontorsmaskiner och kassaregister, alltid full service och support!

TruePOS - ett mycket
användarvänligt
kassaregister

TruePOS - kan levereras skräddarsydd för dig

TruePOS – En programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna har en mycket lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. 

• Rapportapp som visar försäljning
• Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder
• Digitala kvitton Integration med bokföringssystem & personalliggare
• Automatiska dagsrapporter till bokföring
• Webserver för central programmering

Tydlig och informativ kundskärm

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.

För mer information om TruePOS kontakta:
Patrik Andersson direkt: 0733-51 98 07
patrik@cashprint.se

TruePAY Allt-i-ett kortterminal

En trådlös kortterminal som har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch. Vi erbjuder ett helhetskoncept som hjälper er att spara steg i restaurangen och ge era gäster en snabbare service. Använd TruePAY allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet. Läs mer om de olika lägena nedan!

Kassaläge

Ta betalt direkt i terminalen. Gästen kan betala med kort, kontant eller swish och ett godkänt kvitto skrivs ut direkt vid gästen. Försäljningen redovisas i kassans rapporter tillsammans med dricks uppdelat per servitör.

Bordsläge

Ett sömlöst system som minskar risken för fel och sparar tid för er personal. Varje servitör kan ha en egen terminal i ett hölster för att slippa onödigt spring. Beställningar tas direkt vid bordet och en bong skrivs ut i kök och bar.
Dessutom kan servitören fylla i stekgrad eller skriva ett meddelande till köket. Vid beställning av både förrätt och varmrätt kan servitören meddela köket om när det är dags att skicka fram nästa rätt.
Det går även att flytta eller slå ihop bord under pågående servering, samt att dela notan och artiklar med en enkel knapptryckning.

Pushläge

Terminalen kan användas trådlöst i baren genom att enkelt föra över notan från kassan till betalterminalen. Ni kan ha flera terminaler kopplade till en kassa. Kvittot skrivs ut i terminalen direkt vid gästen.

100% NÖJDA KUNDER - KONTAKTA OSS DU OCKSÅ!


Vårt åtagande

Hur företag eller organisationer använder, vill använda eller bör använda sin utrustning för dokumenthantering  och kassasystem varierar från fall till fall. En sak som är säker är dock att idag räcker det inte med att leverera en kopiator, skrivare eller kassaregister det är bara början på det totala åtagandet.

» Kontakta oss / Information

Vintergatan 16  |  591 32 Motala
info@cashprint.se

Gå till vår sitemap >>

» Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 09:00-17:00

» Kort om Cashprint AB

Cashprint vill göra allt för att motsvara högt ställda krav, förväntningar och önskemål. Vi på Cashprint har bred erfarenhet av kontorsmaskiner och kassaregister, både av att leverera standardlösningar och av att skräddarsy efter kundens behov.

Försäljning av multifunktionsskrivare, kassaregister och kontorsmaskiner i Motala, Borensberg, Boxholm, Vadstena, Mjölby, Ödeshög och Östergötland